Top5 reis gadgets zomer 2019

Hoewel de vakantie voor een aantal regio’s in Nederland al ten einde loopt hebben we toch nog een Top5 met reis gadgets opgesteld. Dit zijn echte must have apparaten die je nodig hebt als je op reis gaat. Er is niet zo zeer gekeken naar het gadget gehalte maar naar het nut om de gadget mee te nemen.

Onze Top5 ziet er als volgt uit:

No. 1 – Xstorm Solar Power Helios Backpack

De AB318/270 Xstorm Solar Power Helios Backpack is super handig om onderweg alle mobiele apparaten zoals een smartphone, tablet of mp3 speler op te laden. Deze Helios Backpack is optimaal voor regelmatig gebruik: het materiaal van de Backpack is stevig en waterafstotend met een inhoud van 25 liter.

Na de reis zeker geschikt voor bijvoorbeeld naar school of college, voor fietsers en wandelaars, etc. Er zit in de backpak bovendien een beschermend vak om een laptop mee te nemen.

De meegeleverde Xtorm Power Bank zorgt ervoor dat het 4 Watt zonnepaneel op de Helios constant wordt herladen. De batterijcapaciteit van 5200mAh kan bijvoorbeeld een gemiddelde E-reader 2x opladen. De Xtorm Power Bank AL270 kan ook via netstroom of USB worden opgeladen.

No. 2 – Sinclair Cardsharp creditcardmes

Het Sinclair Cardsharp creditcardmes is ontzettend scherp en super licht. Dit mes kan als een creditcard opgevouwen opgeborgen worden in je portemonnee. Wel een waarschuwing: vergeet het mes niet uit je portemonnee te halen als je met het vliegtuig reist. De luchthaven beveiliging zal dit mes met “Surgical blade technology with long 65mm cutting edge” zeker innemen.

No. 3 – GoPro HERO 3 White Edition

De GoPro HERO 3 is in een eerdere review al aan bod gekomen. De actiecamera mag uiteraard niet ontbreken in onze reistas. De camera weegt slechts 74 gram en is zeer compact. Vanwege het unieke 170 graden camera perspectief en de sublieme installatie mogelijkheid beleef je tijdens het terugkijken je avonturen opnieuw.

 No. 4 – Rayban RB4105 Folding Wayfarer sunglasses

Deze Ray-Ban Folding Wayfarer is perfect voor elke gelegenheid. De juiste kleurencombinatie van een Matte Black montuur en Grey Green glazen zorgen ervoor dat dit model een uitstekende toevoeging is voor elk outfit. Gemaakt van Acetate en met 2 jaar garantie, zijn deze stylish zonnebrillen geweldig voor op het strand, hiking en biking of in de stad. Matte Black Ray-Ban RB4105 Folding Wayfarer 601S is een ware must-have accessoire!

No. 5 – PlayStation Vita System

Het was even een afweging om deze Top5 compleet te maken. Werd het een eReader of een handheld Game console. Het is de PS Vita geworden. Deze 5-inch beeldscherm console uitgerust met voor- en achtercamera is helemaal top! Door de ingebouwde Wifi kan je ook nog eens met of andere Vita gamers spelen. Het aanraakgevoelige scherm heeft een beeldverhouding van 16:9 (breedbeeld). Het scherm kan 24-bit kleuren aan met een resolutie van 960 x 544 pixels.

Lastig om te beslissen welke games je nu op reis meeneemt. Zo’n beetje alle top titels zijn ook verkrijgbaar voor de Vita. Denk aan Killzone, Gods of War, Fifa of Need for Speed die door de ingebouwde stereo speakers knallen. Vergeet niet een Sd card te kopen. Hierop bewaar je niet alleen de saved games, maar eventueel ook muziek, video en foto’s.

Auteur: Franklin

Franklin is afgestudeerd in de Gadget-arische sector en is ook nog eens life hacker. Hij schrijft naast blog artikelen voor deze gadgetsamsterdam.nl ook als gast blogger op buitenlandse tech websites. Met name gadgets gerelateerd aan sport en voor buiten gebruik vallen bij hem in de smaak. Niet dat hij zelf zo veel sport of buiten is, maar juist met dit soort gadget krijgt hij nog eens frisse lucht.

Geef een reactie