Gadget Team

Gadget team van GadgetAmsterdam.nl

Deze gadget blog wordt door meerder personen bijgehouden. Wat wij gemeen met elkaar hebben is onze liefde voor gadgets. Het maakt niet uit wat voor gadget het is. Ieder dag struinen wij het internet af op zoek naar nieuwtjes. Of dit nu in de sport is of voor op kantoor of gewoon voor fun. Dat maakt ons niets uit. Ons motto is: een gadget is een gadget!

Om de gezichten bij de namen van onze artikelen te geven, stellen we ons hier even aan je voor.

SandraDit is Sandra. Zij is afgestudeerd in de Geek-ologie. Al van jongs af aan is ze geïnteresseerd in gadgets. Op de kleuterschool was ze niet bezig met knippen, plakken en kleuren, maar met het onderzoeken hoe de verwarmingsknop werkte en waarom er alleen lijm uit de bovenkant (of onderkant, net hoe je het ziet) van de tube komt. Dat probeer je dan uit door er meerdere gaatjes bij te prikken. Deze aandrang om te onderzoeken en uit te vinden heeft ze nog steeds.

EllenNog een vrouw in ons gadget team is Ellen. Ook deze dame heeft een passende titel. Ze is Master in Nerd Management en blinkt uit in het onder tafel kletsen van collega nerds op seminars en congressen. Ze is net zo sterk met woorden als het uitpluizen hoe gadgets werken. Binnen ons team zorgt Ellen er voor dat de artikelen luchtig blijven en voor de verdeling van gadgets. Het redactionele deel van deze blog komt geheel voor haar rekening.

ChrisAl van jongs af aan heeft Chris grote interesse om vooral elektronische apparaten te slopen. Hij was daar tot groot ongenoegen van zijn familie een ware ster in. Later heeft hij op aanraden van zijn opa die bij Philips werkte, deze kunst om weten te draaien. Na een schitterende studie aan de TU van Delft mag Chris zich ontwerper en uitvinder noemen. Maar niets blijft leuker voor hem dan het uit elkaar halen (en weer in elkaar zetten) van gadgets.

claudiaClaudia is als ware sportfanaat alleen geïnteresseerd in gadgets als die haar (sport)presentaties verbeteren. Uitgerust met een bepakking waar ze bij defensie trots op zouden zijn, loopt ze vele tochten. Of dat nu marathons, heuvellopen of wandeltochten zijn, niets is haar te gek. Ook loopt ze daar waar er helemaal geen paden zijn. En dan blijken de meegenomen hulpmiddelen altijd van pas te komen. Na al die inspanning vindt ze menig inspiratie om weer een artikel te schrijven.

aliDe stille kracht achter deze website is Ali. Hij is de ontwerper, beheerder en admin van deze website. Ali is als amateur fotograaf  voor ons degene die alle foto’s en afbeeldingen op maat maakt en in de blogs plaatst. Schrijven is niet zijn sterkste kant, maar in het uitkiezen van onze is hij een kei. Hij zoekt vaak tot diep in de nacht het internet af op zoek naar trends en nieuwe, pas ontwikkelde producten. Hij helpt ons vaak bij het verdiepen van de blog artikelen.

franklinLast but not least is er Franklin. Ja toch echt een vent in het team. Hij is afgestudeerd in de Gadget-arische sector en is ook nog eens life hacker. Hij schrijft naast blog artikelen voor Mustt ook als gast blogger op buitenlandse tech websites. Met name gadgets gerelateerd aan sport en voor buiten vallen bij hem in de smaak. Niet dat hij zelf zo veel sport of buiten is, maar juist met dit soort gadget krijgt hij nog eens frisse lucht.