Touchscreen Handschoenen

Touchscreen handschoenen zegt u? In deze winter maanden waarin het kwik steeds meer wholesale nfl jerseys daalt worden mutsen, shawls en natuurlijk wholesale nfl jerseys handschoenen uit de kast gehaald om je nfl jerseys cheap lekker warm te houden. cheap mlb jerseys Maar met name de handschoenen zijn natuurlijk erg lastig als je met je smartphone bezig bent. Steeds aan en uit trekken is vervelend. Nu waren er al wat handschoenen op de markt gebracht die touch screen proof zijn. Maar we hebben een overzicht gemaakt van merken en modellen die in Nederland relatief gemakkelijk te koop Fake Oakleys zijn.

<th wholesale jerseys class=”column-2″>Prijs in €

Merk Website Bijzonderheden
Mujjo 28 Mujjo Alleen voor dames wholesale nfl jerseys en ook een model in leer
qMust 15 Ook beschikbaar met de beruchte skeleton afdruk
The North Face 43 The North Face woman In wit en zwart voor mannen en vrouwen
X’entrix 14 Nylon coating cheap oakley sunglasses met zilver verwerkt. Alleen in zwart
iGloves 12 iGloves Grote variatie aan kleuren waaronder rood, roze en blauw. Ook verkrijgbaar in leer

<!– #tablepress-1 from hockey jerseys cache –>

Echter onze favoriet is niet in Nederland verkrijgbaar. Het gaat om het merk Agloves.

Agloves

AglovesDe Aglove is een 10-vinger touch handschoen met “grip” puntjes om beter grip te krijgen op hedendaagse gadgets zoals tablets en smartphones. Het zijn zachte wholesale jerseys en zeker comforabele cheap jerseys handschoenen en werken op alle soorten touch schermen. Het zijn saabas unisex, wasbare handschoenen met zowel to grippunten op de vingers als op de handpalm. Agloves heeft een speciaal cheap oakleys patent aangevraagd voor het verwerkte zilvergaren in de handschoenen. Met name de zilver verwerking zorgt dat de handschoenen ook nog eens warm zijn. Momenteel zijn er drie modellen leverbaar: Grip Touch, Sport en Natural. Bestellen via eBay of Amazon is Avocado een optie. De prijs ligt rond de €20.

Next step in Touch cheap jerseys handschoenen

BearTekMomenteel zijn er ook al handschoenen verkrijgbaar van BearTek die een stapje verder dan de hierboven genoemde touch screen handschoenen. Met deze handschoenen hoef je het scherm van tablet of smartphone niet eens meer aan te raken. Met vingerbewegingen in de lucht kan het toestel op afstand bestuurd worden. Ze zijn ook nog eens geschikt gemaakt voor de besturing van GoPro camera’s. Er zijn 3 varianten van te koop. Handschoenen voor op de motor, Wintersport- of oakley outlet sneeuwhandschoenen en gewone handschoenen. Het zijn echter geen modebewuste handschoenen. Misschien zelfs wel een beetje lomp te cheap oakleys sunglasses noemen.

De GoGloves lijken meer op de gangbare, lichtgewicht handschoenen en beloven hetzelfde als de BearTek handschoenen. Voorlopig is dit nog als Kickstarter project, maar binnen 8 dagen al $40K opgehaald. In ieder geval genoeg om van het prototype de eerste generatie in productie te brengen.

GoGloves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *