Pavlok Armband

Met schrik las ik op het crowdfunding platform Indiegogo over de Pavlok armband. Leuke woordspeling, want van deze gadget krijg je dus cheap football jerseys china echt een schok. Met het cheap mlb jerseys statement “The habit changing device” ga je jouw nare gewoontes afleren. En wel met een elektrische schok.

Voor honden had ik zo’n apparaat wel eens eerder gezien. Eigenaren doen in hun afwezigheid een halsband bij de hond om, waardoor als het beest gaat blaffen het een schok krijgt. Niet echt diervriendelijk, maar als naaste buren misschien goed.

Pavlok stroomstoot armband

<p fake ray bans class=”drive-viewer-text-page”>Het Pavlok schok-effect werkt in drie stappen:

  1. <img class="alignright wp-image-22 size-full" src="http://web.archive.org/web/20141219164511im_/http://www.gadgetamsterdam.nl/wp-content/uploads/2014/11/pavlok-logo.png" alt="Pavlok armband Dealers logo” width=”177″ height=”40″ />doe de Pavlok armband om je arm
  2. download de bijbehorende app en stel het af op jouw armband
  3. selecteer de gewoontes en het gedrag in waar je vanaf wilt

De bedenker van deze gadget is Maneesh Sethi. Hij kwam in 2010 op hockey jerseys het idee doordat hij naar zijn mening te vaak op Facebook keek en hockey jerseys daardoor niet productief genoeg was. Hij huurde een dame in om hem in zijn gezicht te slaan iedere keer dat hij Facebook gebruikte. Naar eigen zeggen steeg zijn productieviteit met factor 4.

Pavlok Armband

Crowdfunding project

Samen met een vriend bouwde hij een prototype, vond hij een investeerder en kwam hij in contact met een engineer van LEGO Mindstorm. Het prototype maakte stappen waardoor het uiteindelijk in armband formaat te dragen is. Voor de massaproductie is een crowdfunding project opgezet. Men wilde $50k ophalen, maar uiteindelijk bleef de teller staan op ruim $200k. Op 29 november 2014 stop het project met nu al meer dan 400% cheap oakleys sunglasses meer geld opgehaald dan gepland.

“Pavlok combines accurate tracking capabilities, powerful commitment href=”http://cheapjerseysupply.com/” target=”_blank”>cheap jerseys techniques, wholesale jerseys and ‘on-your-wrist’ reminder triggers to change users’ brains and Cheap mlb Jerseys form the habits they wish they had.”

Je kan aan de hand van een app aangeven wanneer je met bepaalde activiteiten “gemotiveerd” moet worden. Hosting Of om in te stellen welke zaken je als slechte gewoonten hebt. Denk hierbij aan Online tijdverspilling, nagels bijten, bezoeken van fast food restaurants, de snooze knop van de wekker indrukken, wholesale jerseys etc.

Ontwikkeling Pavlok armband

<img class="alignright wp-image-29 " src="http://web.archive.org/web/20141219164511im_/http://www.gadgetamsterdam.nl/wp-content/uploads/2014/11/pavlok-band-300×288.png" ray ban sunglasses alt=”Pavlok schok armband” width=”174″ height=”167″ />In cheap nfl jerseys de wholesale jerseys china toekomst zal de Pavlok niet alleen als armband verkrijgbaar zijn, maar kan het apparaat op iedere willekeurige plek worden aangebracht. Zolang het maar op de blote huid is. De armband wordt in diverse hippe kleuren geleverd (blauw, rood, geel, wit, zwart en grijs) om het apparaat te personaliseren.

Bij de Pavlok draait het om een API (Application Programming Interface) waardoor het met diverse apparaten, systemen en software communiceerd. Bijvoorbeeld integratie met ifttt.com en samenwerking met Beeminder. Hierdoor wordt Korvpall het potentieel om slechte manieren af te leren sterk uitgebreid.

De kracht van de elektrische schok kan in de app worden ingesteld. Gelukkig kan je ook voor andere “motiverende” opties nfl jerseys cheap kiezen dan alleen de elektrische schok. Het apparaat kan trillen, piepgeluiden laten horen, posten op jouw social network wholesale nfl jerseys zoals Facebook en geld straffen opleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *