Easybreath voor snorkelaars

Tribord EASYBREATH de nieuwste snorkel sensatie

Tribord logoEen gadget voor onderwater, nu al bekroond met de Oxylane innovation Award 2014! Als je Cheap NFL Jerseys de afbeelding van de Easybreath bekijkt, dan denk je meteen aan de sci-fi film “The cheap nfl jerseys Abyss” uit 1989. Daarin werd een futuristische Thuasne duikhelm gebruikt waarin je 180 graden kon kijken. Nu dus 15 jaar later een soortgelijk gadget voor snorkelaars. Het full-face snorkelmasker is ontwikkeld door een Frans ray ban outlet watersport bedrijf Tribord. Jacques Cousteau zou het geweldig hebben gevonden.

easybreath

De voornaamste hindernis voor snorkelen is de moeilijkheid om met een snorkel onderwater >Snowflakes(vandut) te ademen. Het ademhalen door je mond is onnatuurlijk en het mondstuk van de snorkel wordt soms als ongemakkelijk en Wholesale NFL Jerseys onhygiënisch ervaren. De innovatieve Easybreath zorgt ervoor dat ademhalen onder water net zo gemakkelijk en natuurlijk is als op het land!

En er zijn nog een aantal bijkomende voordelen. Door de voorziening van een gescheiden dubbele luchtstroom beslaat het masker niet. Dus je hoeft niet steeds je masker schoon te Fake Oakleys maken. Er is een speciaal afsluitingsmechanisme ingebouwd die sluit als de snorkel onder water <a href="https://www.CheapestJerseyStore.com/" cheap jerseys wholesale target=”_blank”>cheap jerseys komt. Ook geen zoutwater meer dat per ongeluk wordt cheap ray bans ingeslikt. Het uiteinde van dit mechanisme is ook nog eens fel oranje gekleurd en daardoor goed zichtbaar in cheap oakleys het water.

Waar is de EASYBREATH te koop?

Vooralsnog alleen bij Tribord.com zelf of bij Decathlon.nl, maar op het moment van schrijven is de L/XL maat niet voorradig. De prijs in de Nederlandse winkel is €39,95.

Hoe weet je welke maat je hebt?

Het is heel belangrijk om de Cheap Oakleys juiste maat te kiezen. Een te kleine Easybreath zit niet comfortabel en met een te grote Easybreath kan er water in het masker lopen. Er zijn 2 maten verkrijgbaar en volgens de ontwikkelaar wordt hiermee 90% van mannen en vrouwen gezichten mee afgedekt.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

  • Small – gebruikelijk voor vrouwen en tieners: S/M
  • Large – gebruikelijk voor mannen: L/XL

Het beste is om een masker uit te proberen bij een leverancier. Een masker is geschikt als het op je gezicht is gezet en er geen ruimte meer zit tussen de kin en de siliconen mantel bevestiging. Mannen met een baard kunnen problemen krijgen doordat de siliconen mantel niet met de huis aansluit. En mensen met cheap nba jerseys lang haar dienen ervoor te zorgen dat er cheap oakleys geen haren tussen het voorhoofd en het masker zit. In beide gevallen Cheap mlb Jerseys stroomt er water in het masker.

Snorkelen op exotische locatie

Als je gaat snorkelen op een mooie duiklocatie, doe jezelf Pedicura een plezier en neem dan alsjeblieft de cheap ray bans Easybreath mee. Verkrijgbaar in zeer fashionable kleuren wholesale jerseys china en voor een prijs waarvoor je het zeker niet hoeft te laten. Wat hebben we lang moeten wachten op deze prachtige uitvinding.

Eén gedachte over “Easybreath voor snorkelaars”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *